Jelentkezés a Kozmosz '2000 ügyfélszolgálati számán:
Munkanapokon 11-20h között: 06-30-943-3696
Email: info@vegzet.hu
Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Asztrológiai főiskola
 
Copyright KOZMOSZ '2000
Stúdiónkban célraorientált, kiscsoportos (max. 6-12 fő) asztrológia oktatással foglalkozunk, hogy Önnek lehetősége legyen közvetlenül, interaktív módon a tanártól tanulni, folyamatosan kérdezni, visszacsatolást kapni a bizonytalanságokban vagy megerősítést abban a tudásban, ami már az Öné.
A képzés rendszere
Az iskola online távoktatásos rendszerben működik,  hetente esti konzultációval , négy éves (azaz nyolc féléves). Minden év végén vizsgát lehet tenni (nem kötelező, de a négy év után csak az kaphat asztrológus oklevelet, akinek minden vizsgája megvan és az asztrológusi vizsgán is sikerrel teljesített). A sikeresen vizsgázott hallgatók a negyedik év végén oklevelet kapnak.
A konzultációs órák
hetente 1 alkalommal, 3 óra időtartamban, az esti órákban (csütörtöki napon 17.00-20.00) kerülnek előadásra a stúdióban, előre meghatározott témában, de meglehetősen laza, kötetlen módon. Mivel jegyzetet biztosítunk, ezért rengeteg lehetőség adódik az előre felkészülés által a személyes kérdések és azok magyarázatainak a megadására. A konzultációkon történő megjelenés nem kötelező, de ajánlott.
A képzés kezdete: 2006. október 12.
Tandíj: 10.000.- Ft/hó, amely minden hónap első oktatási napján esedékes. 
Heyszín: Budapest, XIV. ker. Öv u. 115.
Jelentkezés: az info@vegzet.hu, vagy a marketing@vegzet.hu e-mail címeken.
Jelentkezési határidő: 2006. október 31. (Az október hónapban jelentkezőket felzárkóztatjuk.)

Tematika
I. év: Az asztrológia eredete és fejlődésének fontos szakaszai. Asztrológiai filozófia. Minőség és elemtan, képletkontúr, jegyek, bolygók és házak analógiái, fényszögek befolyásai, számítógépes horoszkópábra szerkesztés, kifejtésanalógiák értelmezése.
II. év: Dekanátusok. Káldeusi hagyományok az asztrológiában. A házrendszerek felosztása, Házak és bolygók levezetett jelentéstartama, natál születési) horoszkóp, jellem, sors, az élet fontos, meghatározó eseményei (diszpozitorok).
III. év: Diurnal horoszkóp, progressziók, direkciók, tranzitok, szolár és lunárrevolúciók, profekciók, Glahn életkör számítása, kifejtései, szinasztria (az emberi kapcsolatok asztrológiai elemzése), összehasonlító horoszkópok.
IV. év: Orvosi asztrológia, fogamzási horoszkópok. Karmikus asztrológia. Előző életek vizsgálata, az élet legfontosabb karmikus életeseményeinek meghatározása, karmaletétel idejének számítása, az érintett életterület meghatározása, asztrológiai tanácsok.
Extrák
Ezek azok az asztrológiai oktatás gyakorlatában szokatlan plusz ezoterikus anyagok, amelyektől különleges a Kozmosz '2000 Stúdió asztrológiai oktatási rendszere. Minden évben találunk alkalmat olyan ezoterikus anyagok leadására, amelyek tükrében nyilvánvalóvá válik, hogy az asztrológia nem egy elszigetelt tudomány, hanem nagyon sok ponton kapcsolódik a többi ezoterikus témákhoz. Meghívott előadóink rávilágítanak ezekre az analógiákra, azáltal, hogy néhány órában bemutatják a tenyéranalízis, a fiziognómia (arcolvasás) a numerológia (számmisztika) a grafológia, (írásképelemzés) az I Ching, azaz a kínai Változások Könyvének hexagramjai, a sorselemzés, a biológiai és holdciklusok fázisváltozásainak hatásait életünkre. Az előadásokat színesíti az is, hogy érintőlegesen belemegyünk a mágia, a Wicca, a szellemtudományok, a parapszichológia területére is. Ezek csupán érdekes kalandozások, mivel a fő téma az ebben az esetben feltétlenül az asztrológia magasszintű ismertetése lesz. Később fakultatívan elképzelhető, hogy indítunk tanfolyamokat a kiegészítő témákból is, de ez még a jövő... Igény esetén speciális asztrológiai könyveket, elektronikus jegyzeteket, audióanyagot, 15-20 féle asztrológiai program kínálatot bocsátunk hallgatóink rendelkezésére.
Reméljük,
hogy ezek - és a magas szinvonal - lesznek azok a tényezők, amelyek különlegességük folytán arra fogják inspirálni Önt, az idén asztrológiai tanulmányait megkezdeni kívánó aspiránst, hogy a Kozmosz '2000 Stúdió oktatási rendszerét válassza. Választásához és a főiskola sikeres elvégzéséhez, további lelki fejlődéséhez sikert, előrelépést, helyes döntéseket és minden jót kívánnak:
a Kozmosz '2000 St. munkatársai.


A csillagok mindig igazat mondanak

Az asztrológia legmegdöbbentőbb bizonyságainak válogatása 2000 év eseteiből...

Az ókori Rómában halálbüntetés terhe mellett tilos volt a császár jövőjével kapcsolatban rosszat jósolni. Azonban minden tiltás ellenére vétettek ez ellen. A császárok meg is kísérelték mindent lehetséges módon leleplezni az asztrológia körüli esztelenséget. Így Domitian is (51-96). A történetíró Suetonius mesélte a következő igaz történetet, melyet bizonyíthatóan nem az újából szopott... Ezidőtájt a leghíresebb asztrológus, Ascletarion kiszámította: Domitian császárt 96. szeptember 18.-án délután 3-kor a fürdőszobájában meggyilkolják. Mikor a császár erről értesült, először megpróbált egyszerűen tudomást sem venni a dologról. Amint az időpont egyre közeledett, azonban mindjobban pánikba esett. Végül az asztrológusért küldött, maga elé rendelte, és megkérdezte tőle: tudod-e, azt, hogyan és mikor lesz a halálod? Ascletarion bólintott: természetesen, tudom. A kutyák által leszek széttépve, méghozzá a mai napon. Domitian nevetett: az egész világnak meg kell tudnia, hogy te egy hazug vagy! Itt, ezen a helyen kivégeztetlek. Az ítéletet végrehajtották, majd a császár elrendelte, hogy a lefejezett holttestet helyezzék máglyára és égessék el. Mielőtt azonban a tűz erőre kapott volna, erős szél támadt, és eloltotta a lángokat. Ekkor hirtelen vad kutyák rohantak elő és széttépték Ascletarion holttestét. A történtek láttán a császár elsápadt, és saját végzetének eljövetelét érezve egyre nagyobb ijedtséggel, lázasan reszketetni kezdett. Mikor eljött szeptember 18.-a, elbarikádozta magát a hálószobájába, melyet leghűségesebb testőreivel erősen őriztetett. A katonák azonban becsapták a császárt. Röviddel 3 óra előtt közölték, hogy az előre megjósolt végzet órája elmúlt. A császár elbocsátotta őket, majd fürdőszobájába ment, ahol meggyilkolták. Pontosan 3 órakor, úgy, ahogyan az asztrológus azt előre megmondta ...

Tovább>> A csillagok mindig igazat mondanak...