Jelentkezés a Kozmosz '2000 ügyfélszolgálati számán:
Munkanapokon 11-20h között: 06-30-943-3696
Email: info@vegzet.hu
Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Asztromágia tanfolyam
 
Copyright KOZMOSZ '2000
Kivonatok a Jung dialógusból

A médiumok által "diktált" könyvek közül a New Age mozgalom medialitása homlokegyenest ellenkezöje a korábbiaknak, amikor is a szellemidézést tartották egyedüli mediális munkának. A mai "csatornák" segítséget nyújtanak eligazodni az élet dolgaiban, mindegyik elmondja, milyen szinten áll ő és a csoportja - mivel ezek nem egyedüli "játékosok", saját tudásuknak megfelelően válaszolnak a kérdésekre.

C.G. Jung munkásságát egyébként a mai amerikai és német New Age követöi továbbfejlesztették, még egy olyan könyv is megjelent, amelyben egy médium értekezik vele a túlvilágról…

Tovább>>Kivonatok a Jung diallógusból...

 
KÜLÖNLEGES AJÁNLAT AZ ÉVBEN!
MOST ELŐSZÖR !

Most először van lehetőség a Kozmosz Ezoterikus Főiskoláján, hogy valaki asztrológusi oklevél NÉLKÜL is beiratkozzon a főiskola V.-ik fakultatív évfolyamára, az ASZTROMÁGIÁRA. Hozzávetőleges tematika: Relaxáció, meditációk. Oiuija és Angyal tábla használata, automatikus írás, szeánsz, idézés. Energetika, védelmek és erők lehívása, mágia. Tenyérelemzés, számmisztika, kockamágia, pénzmágia, arcelemzés, bioritmus, Tarot energialapok jelzései az asztrológiai életterületeken, előző életek vizsgálata, fontos karmikus életesemények, az élet legfontosabb, sorsdöntő eseményei, párkapcsolat vizsgálata karma és kompatibilitás szerint. Egyéni kritikus /veszélyes/ napok meghatározása (50 évre pl...) A kapcsolati kompatibilitás meghatározása, a kapcsolat kritikus napjainak elemzése (25 évre) és a veszélyforrás vektorának meghatározása. Asztrológiai alapok. Szerelmi és üzleti kapcsolat elősegítése, kapcsolat lezárása.

A tanfolyam 1 éves, levelező jellegű, konzultáció heti 1 alkalommal 17-20h között. Hiányozni lehet, vizsgát tenni nem kötelező, de aki oklevelet szeretne, annak vizsgázni kell.
Költsége: 12.000,- Ft/hó

Jelentkezés: folyamatosan, max. létszám 15. Az érdeklődés nagy, de még van hely, utána várólistára jegyzést lehet kérni, mert ha a létszám indokolja, másik csoportot is indítunk.
A jelentkezőket az év során komplex asztromágiai kiértékeléssel ajándékozzuk meg, figyeljük sorsát és figyelmeztetjük kritikus élethelyzeteire, tanácsokkal látjuk el.
Az oktatásról vizsga után oklevelet adunk.